Wacht! er is meer

Elke maand maken wij een uitgebreide nieuwsletter, die u kunt ontvangen via e-mail

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Hi-Fi audio
Neem een kijkje in de luisterruimtes van onze klanten
Weet als eerste wanneer wij evenementen organiseren!

Dank! Wij hebben uw e-mail ontvangen.
Er ging iets verkeerd.

Nieuwsbrief Maart 2023

1.3.2023

Hoewel de biologische lente nog moet beginnen, is er bij Listening Matters al een tijdje een lentekriebel in de winkel. Met de komst van twee paar topluidsprekers en het binnenhalen van jubileum eindversterkers is een gevoel van euforie niet te onderdrukken. Wilson Audio Alexia V en de Vivid Audio Giya G1 Spirit maken hun opwachting en laten graag van zich horen. Net als Mark Levinson ML-50 mono blokken. Dat onze showagenda daarmee gevuld gaat worden moge duidelijk zijn.

In een minder exotische prijsklasse is er nieuws te melden van Hifi Rose en van KEF. Een RS520 all-in-one en Meta toepassing in de R Series luidsprekers van KEF. Tot slot een aankondiging van Linn dat vanwege het 50-jarig bestaan flink zal worden uitgepakt. Kortom, Listening Matters is ook in Maart weer ‘the place to be’.

Showagenda

14 en 15 April

The Sound of America; met in de schijnwerpers de jubileum Mark Levinson ML-50 eindversterkers. In Nederland exclusief bij Listening Matters te beluisteren! Gekoppeld aan een Linn Klimax streamer/dac/voorversterker in combinatie met Wilson Audio Alexia V luidsprekers. Met special guest Peter McGrath.

26 en 27 Mei

The Spirit of Sound met de Vivid Audio G1 luidsprekers en special guest Laurence

Deze nieuwsbrief is nog langer!

Elke maand maken wij een uitgebreide nieuwsletter, die u kunt ontvangen via e-mail, schrijf je bovenaan de pagina in.