Listening Matters High-End Audio

Live muziek als onze referentie

Listening Matters B.V. is gevestigd in de winkel waar al sinds 2009 high-end audiosystemen worden verkocht.

Een zaak waar met passie, kennis en ervaring wordt gewerkt met een assortiment van topproducten die geselecteerd zijn op klank, kwaliteit en prijs.

Naast audioshows worden in onze winkel ook regelmatig live-concerten gegeven. Om je optimaal te kunnen adviseren is live-muziek en de beleving daarvan dus ons uitgangspunt en referentiekader.

Door demonstraties te geven in onze winkel, kunnen cliënten zelf proeven van de kwaliteit van de geavanceerde apparatuur. Vanzelfsprekend nodigen wij onze bezoekers uit om hun favoriete muziek mee te nemen of een playlist voor te bereiden voor streaming via Qobuz of Tidal. Overigens behoort Spotify ook tot de mogelijkheden.

” Om je optimaal te kunnen adviseren is live-muziek en de beleving daarvan ons uitgangspunt en referentiekader. “

Klantgericht

Ons assortiment bevat bijzonder muzikale en verrassend betaalbare producten. Tevens hebben wij in verschillende budgetklassen supersets samengesteld waarin sprake is van muzikale synergie en de zo herkenbare hoogwaardige Listening Matters sound.

Listening Matters levert een totaalpakket aan audioproducten en -diensten zodat jij als klant erop kan vertrouwen dat alles vakkundig wordt gedemonstreerd, geïnstalleerd, getuned en uitgelegd. Zodat jij maximaal kunt genieten van uw favoriete muziek via uw audiosysteem.

Passie, Gedrevenheid en Muziekbeleving

Met name in de digitale audio gaan de ontwikkelingen razendsnel en is inmiddels een geluidskwaliteit bereikt die slechts een paar jaar geleden onbereikbaar was. Listening Matters volgt alle innovaties, zowel analoog als digitaal, op de voet. Zodat we iedere muziek- en audioliefhebber nog beter op maat kunnen bedienen.

Actieve luidsprekersystemen in combinatie met ROON gebaseerde streaming oplossingen zetten de trend. Geweldig om mee te maken dat we dankzij ROON multi-brand high-end audio oplossingen kunnen leveren voor de gehele woning.

Onze klanten, passie, gedrevenheid en muziekbeleving staan centraal. Onze dienstverlening en producten stemmen wij continu af op wat jij als klant van ons verwacht. Onder het motto “wat goed is, kan altijd beter”.

Klantgerichtheid betekent ook dat we, naast de normale openingstijden, open zijn op afspraak. 7 dagen per week en 24 uur per dag. Neem daartoe gerust met ons contact op of reserveer een afspraak hier.

De Winkelmanager

Marc Bosman is onze winkelmanager en leidt operationeel onze winkel. Met meer dan 25 jaar ervaring met muziek en high-end audio kan hij perfect alle klanten adviseren over de beste oplossingen. Hij gedreven, kundig en gepassioneerd met audio bezig en binnen Listening Matters ook specialist op het gebied van analoge audio, dus de draaitafels en vinyl.

Bekijk onze laatste YouTube video's