Betalen bij Listening Matters

Wij bieden persoonlijke hulp bij Listening Matters. Je kunt langskomen in onze winkel in Hilversum, of contact opnemen via telefoon of e-mail!

Betaalmogelijkheden

Bij het plaatsen van een online bestelling kun je gebruikmaken van de betaalopties iDeal en Creditcard (Mastercard en Visa). In onze fysieke winkel accepteren we betalingen contant, per PIN of met Creditcard (Mastercard en Visa). Als je ervoor kiest om bij installatie thuis te betalen, kun je betalen met contant geld, PIN of vooraf via bankoverschrijving.

iDeal:iDeal biedt een eenvoudige, snelle en veilige manier van online betalen in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Zodra je met iDeal betaalt, kunnen we je bestelling direct in behandeling nemen en verwerken.

Mastercard:Houders van een Mastercard creditcard kunnen online of in de winkel betalen met hun Mastercard. Alle creditcardgegevens worden versleuteld verzonden via een SSL-beveiligde server, en we maken gebruik van Mastercard SecureCode om de veiligheid van online betalingen te waarborgen. Betalen met een creditcard brengt geen extra kosten met zich mee en stelt ons in staat om je online bestelling direct te verwerken.

Visa:Houders van een Visa creditcard kunnen online of in de winkel betalen met hun Visa kaart. Alle creditcardgegevens worden versleuteld verzonden via een SSL-beveiligde server, en we maken gebruik van Verified by Visa om de veiligheid van online betalingen te waarborgen. Betalen met een creditcard brengt geen extra kosten met zich mee en stelt ons in staat om je online bestelling direct te verwerken.

Bij betaling met Creditcard wordt je kaart pas belast na levering, zodat je achteraf kunt betalen.

Ongeacht de gekozen betaalmethode brengen wij geen extra kosten in rekening. Alle online betalingen worden afgehandeld via een SSL-beveiligde server.

Betaaltermijn

Voor zowel online aankopen als aankopen in de winkel is betaling vereist bij levering of voorafgaand aan de levering. Er kunnen echter uitzonderingen zijn voor zakelijke klanten met regelmatige bestellingen of voor leveringen binnen projecten waarbij een afwijkende betalingstermijn is afgesproken.

Daglimiet

Als je van plan bent een grote aankoop te doen en wilt betalen met je PIN-pas bij een betaalautomaat, controleer dan of je dagelijkse limiet toereikend is. Deze limiet is niet gelijk aan je saldo, maar is een veiligheidslimiet die door banken is ingesteld. Deze limiet varieert meestal tussen € 2.000,- en € 2.500,-, afhankelijk van de bank. Als je een hoger bedrag wilt betalen, kun je overwegen om (eenmalig) je daglimiet te laten verhogen voor die specifieke dag.

Terugbetalingen

Als je een terugbetaling ontvangt na het retourneren van een artikel, zal deze zo snel mogelijk worden verwerkt en uiterlijk binnen 14 dagen na het annuleren van de overeenkomst worden teruggestort. We zullen het geld terugstorten met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij je specifiek anders hebt aangegeven. In elk geval brengen we geen kosten in rekening voor deze terugbetaling. Als de terugbetaling via een bankoverschrijving plaatsvindt en we je rekeninggegevens niet hebben, vragen we je deze te verstrekken. Mocht je de terugbetaling nog niet hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.