Wacht! er is meer

Elke maand maken wij een uitgebreide nieuwsletter, die u kunt ontvangen via e-mail

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Hi-Fi audio
Neem een kijkje in de luisterruimtes van onze klanten
Weet als eerste wanneer wij evenementen organiseren!

Dank! Wij hebben uw e-mail ontvangen.
Er ging iets verkeerd.

Nieuwsbrief Mei 2023

1.5.2023

Na een uiterst succesvolle show met Wilson Audio en Mark Levinson is mei de maand voor Vivid Audio en Halcro in Den Haag. Reserveer vast een plekje in uw agenda voor 26 of 27 mei. Er is genoeg te melden in deze nieuwsbrief, wat te denken van een nieuw topmodel luidspreker van Linn, een platenspeler van Luxman, een aanbieding van Harbeth, kabels en streaming om uw audiosysteem naar een hoger niveau te tillen.

Uiteraard bent u van harte welkom aan de Anna Paulownastraat om in de Listening Matters winkel kennis te maken met hetgeen in de nieuwsbrief wordt beschreven, of met al onze andere fraaie oplossingen die muziek luisteren tot een waar feest maken.

50 Jaar Linn

Feestje in Schotland

50 jaar Linn is niet in stilte voorbij gegaan. Dealers van over de hele wereld waren uitgenodigd om het feestje bij Linn in Schotland te komen vieren. Waarbij Linn van de gelegenheid gebruikt maakt en trakteert met de onthulling van een aantal spraakmakende nieuwe producten.

Klimax 360

Misschien wel het meest indrukwekkend is de Klimax 360 luidspreker, het nieuwe topmodel van Linn. Alles aan de Klimax 360 is nieuw, de vormgeving van de behuizing, de drivers en ook de elektronica in de actieve weergever. Het streven van Linn is het “onzichtbaar” maken van de luidsprekers. De vorm van de behuizing draagt bij aan een perfecte afstraling van het geluid, terwijl de elektronica zorgt voor een minimale vervorming.

Deze nieuwsbrief is nog langer!

Elke maand maken wij een uitgebreide nieuwsletter, die u kunt ontvangen via e-mail, schrijf je bovenaan de pagina in.