Wacht! er is meer

Elke maand maken wij een uitgebreide nieuwsletter, die u kunt ontvangen via e-mail

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Hi-Fi audio
Neem een kijkje in de luisterruimtes van onze klanten
Weet als eerste wanneer wij evenementen organiseren!

Dank! Wij hebben uw e-mail ontvangen.
Er ging iets verkeerd.

Nieuwsbrief November 2023

1.11.2023

Listening Matters High-End Audio gaat verhuizen van Den Haag naar Hilversum!
Met de verhuizing naar Hilversum krijgt u toegang tot een breder scala aan merken, wat een geweldige kansen biedt.
Het is altijd opwindend om nieuwe producten en technologieën te ontdekken die de luisterervaring naar een hoger niveau tillen.
Wij zijn ervan overtuigd dat u blij zal zijn met het uitgebreidere aanbod aan high-end audioapparatuur dat beschikbaar komt in onze vernieuwde locatie.
Natuurlijk is dat belangrijk nieuws, maar er is nog veel meer wat wij kunnen melden.

Veel lees plezier gewenst!

Verhuizing naar Hilversum

Begin 2024 is het zover, Listening Matters verhuist van de Anna Paulownastraat in Den Haag naar hun nieuwe pand aan de Borneolaan 25 in Hilversum. Dit adres zal velen bekend in de oren klinken. Decennia lang was dit de place to be voor high end audio, aangezien Rhapsody daar gevestigd was. Eigenaar Harry van Dalen is vertrokken naar een nieuw prachtig onderkomen in Overlangel bij Ravenstein in de Betuwe en wij zijn inmddels begonnen met het verbouwen naar onze eigen wensen. I n 2024 gaat Listening Matters daar van start en zal het pand in Den Haag verlaten. Na het vertrek van Harry van Dalen en zijn team is begonnen met het strippen van het pand, om het te moderniseren en aan te passen aan de huidige milieueisen. Aan de buitenzijde zal het karakteristieke pand gelijk blijven en wordt de ruime parkeergelegenheid op eigen terrein gehandhaafd. Binnen zijn muren deels weggehaald en is de indeling handiger geworden. Plafonds en ornamenten aan de plafonds worden in ere hersteld, elektriciteitsleidingen zijn opnieuw gelegd waarbij de toepassing voor audio niet is vergeten. Voor meer comfort, stilte en lagere energielasten zijn dubbele ramen geplaatst en zijn de buitenmuren geïsoleerd.
Op de begane grond komen twee ruim opgezette luisterruimtes met daarin onze belangrijkste producten en merken. Op de eerste verdieping wordt een ruimte gereedgemaakt met een videowall en home cinema opstelling, tevens gaan in een tweede ruimte KEF in-wall luidsprekers een plek vinden. Een groot deel van de huidige voorraad zal mee verhuizen naar Hilversum, let echter goed op onze website want er zitten zeker koopjes aan te komen omdat niet alles mee genomen gaat worden.

Dat geldt ook voor de vertrouwde gezichten in de Anna Paulownastraat, Marc Bosman gaat naar Hilversum, rechterhand Eric Drabbe verhuist niet mee. Hij zal nog geruime tijd onze klanten in de regio Den Haag en omstreken bijstaan met hand- en spandiensten. Wij laten u niet in de steek, schuiven alleen wat op de kaart van Nederland. Centraler gelegen, groter pand, meer mogelijkheden en een breder aanbod. Op die manier blijft de Borneolaan 25 in Hilversum het centrum voor de betere en high end audio. Tot het zover is ontvangen wij u nog graag op de vertrouwde locatie in Den Haag. Uiterlijk eind februari 2024 is de Anna Paulownastraat echt dicht, wanneer de verhuisdatum vaststaat laten wij die aan u weten. Voorlopig werken wij hard in beide panden om de verhuizing soepel te laten verlopen, want ondanks de drukte kunt u als klant altijd onze volle aandacht verwachten.

Image

Linn Sondek LP12 50th Anniversery

Al 50 jaar bestaat de Linn Sondek LP12 platenspeler. In de afgelopen 50 jaar zijn vele uitvoeringen verschenen, veel upgrades beschikbaar gekomen, maar al die tijd is de LP12 herkenbaar gebleven. Om te vieren dat Linn en de Sondek LP12 ieder 50 jaar bestaan is een speciale, gelimiteerde versie van de LP12 verschenen, de 50th Anniversary. Gelimiteerd tot maar 250 exemplaren wereldwijd. Elk van deze LP12 spelers wordt met de hand geassembleerd, waarna de naam van de maker samen met het unieke serienummer wordt gegraveerd in een plaquette op de speler.

Uiteraard heeft Listening Matters als belangrijke Linn dealer een eigen Sondek LP12 50th Anniversary besteld. In kleine details als de aan/uit knop en de bediening van de armlift komt de samenwerking tussen Linn en ontwerpbureau LoveForm naar voren. Tevens in de uitvoering van de Bedrok plint, uitgevoerd in een nieuw, solide en massief materiaal, gevormd uit onder hoge druk samengeperst beukenhout. Linn brengt met de Sondek LP12-50 zijn beste platenspeler ooit uit.

Hegel H600
Image

Deze nieuwsbrief is nog langer!

Elke maand maken wij een uitgebreide nieuwsletter, die u kunt ontvangen via e-mail, schrijf je bovenaan de pagina in.